Què és una residència Canina?

Una residència canina és una residència per a gossos per deixar-los quan els seus propietaris o família se’n van de vacances o treballen. Normalment tenen zones exteriors o interiors. Moltes de les residències tenen zones separades per a gossos petits i grans, així com una zones de bany. Algunes també tenen una zona d’escalada i d’ensinistrament perquè els gossos juguin i s’ho passin de la millor manera possible.

En resum, és un negoci perfecte per als que han de deixar el seu gos durant les vacances. S’ofereix una gran varietat de serveis, com a guarderia, pensió i tractaments de spa com a perruqueria per al teu pelut. També disposen d’una àmplia varietat d’habitacions adaptades per a gossos de totes les mides que faran que la mascota se senti com a casa.

En què fixar-se en triar una residència canina

A l’hora d’escollir una residència canina per al seu pelut, cal tenir en compte diversos factors importants. En primer lloc, és important comprovar les credencials de la residència com a llicència, i si aquesta residència es preocupa per si el teu gos està al dia amb les vacunes i altres normes pertinents necessàries perquè facin les coses d’una manera correcta. També convé preguntar pels seus mètodes de tracte amb els gossos, i experiència d’antics clients, com per exemple, les reviews o ressenyes a Google oa les seves xarxes socials.

Avantatges de portar el seu gos a una residència canina

Un dels principals avantatges de portar el seu gos a una residència canina és la tranquil·litat que proporciona. Saber que el seu estimat gos està sent cuidat en un entorn segur i protegit significa que podeu relaxar-vos i gaudir de les seves vacances o viatge de treball sense estrès afegit. Les residències canines són també una excel·lent forma de socialitzar la seva mascota i fer-la més amigable amb els altres gossos.

Com preparar el vostre gos per a una estada en una residència canina

Preparar-se per a una estada en una residència canina pot ser una experiència angoixant tant per a vostè com per al seu gos. Per assegurar-vos que el vostre cadell té la millor experiència possible, hi ha alguns passos importants que heu de seguir abans de deixar-lo a la residència canina:

En primer lloc, és important que el seu gos es familiaritzi amb el nou entorn. Porteu-lo a la residència caninca amb antelació perquè se senti còmode i més a gust quan torni. Doneu-li llepolies o joguines per fomentar associacions positives amb l’entorn de l’hotel per a gossos.

A més, empaqueteu els articles necessaris per a l’estada del seu cadell, com menjar, llaminadures, llits, mantes, joguines i un collaret amb etiquetes (inclosa la informació de contacte). Tot això contribuirà a fer que el teu cadell se senti segur durant la seva estada fora de casa. A l’hora de deixar el seu amic de quatre potes a la residència canina per a la seva estada, assegureu-vos de donar instruccions detallades sobre com voleu que el cuidin i quin tipus d’activitats voleu que realitzeu mentre estigui a cura.

Per exemple, informeu al personal si el vostre cadell necessita atenció addicional d’un ensinistrador experimentat o qualsevol necessitat mèdica especial que pugui tenir, com ara medicació o problemes dietètics.Informi el personal sobre qualsevol comportament agressiu que pugui presentar en interactuar amb altres gossos -tant dins com fora de la gossera- perquè puguin prendre’s les precaucions adequades durant el temps de joc o les passejades.

Finalment, doneu-vos temps suficient abans de sortir de vacances o de viatge de negocis perquè els membres del personal recorrin a fons les instal·lacions abans de deixar el seu gos. D’aquesta manera, podreu veure els dormitoris i les zones a l’aire lliure, on passarà la major part del temps, i fer preguntes sobre els protocols de seguretat en cas d’emergència, com incendis o inclemències meteorològiques. A La Reserva, ens encarreguem de saber fins a l’últim detall del vostre gos mitjançant la reserva de les dates de l’estada, juntament amb un qüestionari que ens permet saber que el vostre gos està al dia dels tractaments contra puces i paparres i que està vacunat , juntament amb altres preguntes sobre castració, sexe, nom, i foto de perfil del gos. Assegurem que tot el nostre equip s’ocupi de la teva mascota, sapiguem el seu nom, per poder trucar-lo i saber tot el possible per donar-li la màxima atenció a ell com si fos a casa.

En conclusió, una residència canina és una opció excel·lent per al seu amic pelut quan ha de viatjar o és fora de casa. Prendre’s el temps necessari per preparar adequadament el seu gos i investigar sobre les residències canines pot ajudar a garantir una estada satisfactòria. A La Reserva us garantim que el nostre experimentat personal proporcionarà a la vostra mascota l’atenció personalitzada i les cures necessàries perquè gaudiu de la vostra estada amb nosaltres.

Resumint a la teva elecció

En buscar una residència canina, és important tenir en compte la seguretat i el benestar de la mascota. Assegureu-vos de preguntar sobre lexperiència del personal amb gossos, així com sobre els protocols de seguretat en cas demergència. Les residències canines ofereixen molts avantatges en comparació de deixar el gos només a casa. Els gossos que s’allotgen en residències canines solen estar més socialitzats i menys ansiosos quan es reuneixen amb els amos. A més, les residències canines ofereixen un entorn segur i còmode per a la vostra mascota durant la seva absència. Per garantir que el vostre gos tingui una experiència positiva en una residència canina, preneu-vos el temps necessari per preparar-lo amb antelació, exposant-lo al nou entorn i proporcionant-li articles familiars com menjar, joguines, roba de llit i medicació. Assegureu-vos de donar instruccions detallades sobre com voleu que tinguin cura del vostre gos durant la seva estada. A La Reserva ens assegurem que tots els nostres hostes se sentin com a casa cuidant tots els detalls, des dels registres de vacunació fins a la seva alimentació.