RESIDÈNCIA CANINA
5 ESTRELLES

Horaris d’obertura a La Reserva:
De Dilluns a Dissabte de 9 a 13h i 16 a 19h
Diumenge de 10 a 14h

Qui som?

La Reserva és una residència canina situada a Santa Cristina d’Aro (Girona) Fundada l’any 91 pel Sr. Vilanova. La família continua amb la gerència i la gestió. És un hotel de cinc estrelles per a hostes molt especials.

La residència acull tot tipus de gossos de races diferents dels que se’ls dedica una atenció exclusiva. La Reserva és més que una residència canina d’alt nivell. En primer lloc per la completa gamma de serveis. No només fem el servei de pupil·latge de gossos de qualsevol tipus de raça sinó que els classifiquem per caràcters, mesures, sexe i necessitats específiques que ens transmeten els seus propietaris, que són els que més els coneixeu, per evitar així situacions de conflicte, disputes i incompatibilitats entre ells.

Què Oferim?

Som un equip de professionals altament qualificats que assegura que el gos no li falti absolutament res.

Perruqueria

Aprofita l’estada per deixar-ho ben net.

A la Reserva tenim un personal altament qualificat amb gran experiència al departament de bellesa i perruqueria, que ofereix un tracte personalitzat a hores convingudes.

Serveis:

 • Preparació per a exposicionsCortes con tijera
 • Talls amb tisora
 • Trimming i stripping
 • Control higiènic i dermatològic
 • Tractaments capil·lars

Ensinistrament

Deixa que t’ajudem a entrenar el teu gos.

Realitzem classes d’1 hora amb professionals de l’ensinistrament perquè aprenguis a entrenar el teu gos. Realitzem sessions per solucionar l’obediència bàsica fins a l’ansietat per separació i de comportaments agressius. 

Són sessions on el propietari aprèn a gestionar el gos i solucionar els problemes de comportament del gos. És imprescindible que el propietari estigui, per així tenir-ne la màxima efectivitat.

Productes Caninos

Tot el que necessitis per al teu gos, i amb enviaments a casa teva.

Tenim una botiga molt completa, fem enviaments dels productes on vulguis. Disposem de tota mena de pinso de grans marques com Affinity, Advance o el Nature’s Variety. Al final disposem de tots els productes que el client necessiti, ja que estem connectats amb tots els proveïdors del mercat. Tenim tot tipus de productes com corretges, llits, arnés, ossos i tot tipus de productes antiparàsits.

També disposem de productes de cosmètica canina com xampús, colònies i molt més. Demana’ns el que necessites, o vine a veure’ns a la botiga física que tenim.

 

Sanitat

Cuidem el teu gos com si fos nostre.

Un element transcendental com la nutrició és especialment cuidat per part de la residència. El gos segueix la mateixa dieta que a casa. Així mateix, els serveis sanitaris dispensen una atenció veterinària durant les 24 hores.

Entre les seves ocupacions, aquest departament realitza el control de les vacunacions, les cures i les medicacions que necessita el gos, procura el control i l’assistència als parts i facilita l’hospitalització postoperatòria.

Transport

Recollim i portem el teu gos a casa.

Per facilitar el trasllat del vostre gos, posem a disposició dels nostres clients un servei de transport, que serà realitzat per personal i amb vehicle de la Reserva, evitant el desplaçament a les nostres instal·lacions estalviant així temps i possibles molèsties.

El cost del transport és addicional a la tarifa de 25€/dia, i variarà segons el quilometratge.

Les Nostres Instal.lacions

Jardí

 Jardí, llibertat a l’aire.

Lliure És una zona exterior, de 10.000m2, on tots els gossos gaudeixen més i estan més temps durant el dia. També al jardí tenim una zona reservada i dedicada a l’ensinistrament caní.

Saló Perruqueria i Botiga Canina

Disposem de saló de Perruqueria Canina ideal per deixar el teu gos llest i ben maco.

A més, disposem d’una botiga especialitzada en menjar i complements per a gossos, on pots trobar tot allò que necessitis i necessitis quan portis o recullis el teu gos de La Reserva. També realitzem enviaments a casa teva.

Suites de luxe

Les dependències dels animals són molt confortables.

Són uns habitacles individuals de 12 metres quadrats proveïts de calefacció i música ambiental, ben orientats i molt assolellats, de 5 estrelles.

Climatització

Disposem de calefacció a cadascuna de les suites per a hivern i temps més freds. A més, a tots els camps del Jardí, hi ha instal·lació de reg automàtic per refrescar els gossos en temporada de calor/estiu.

Com Reservar?

1

Selecciona les dates

2

Qüestionari sobre el teu gos

3

Seleccionar Serveis Afegits

4

Reserva online

5

Rebre la confirmació

Tot per només 25€/dia els 365 dies de l’any.

Els nostres clients estan molt satisfets

Captura

Nacho Manent Limia.

Tratado estupendo a mis perros. Muy contento con su servicio. Sin ninguna duda mis perros volverán pronto.

Captura

carlota S.

es la segunda casa de Carlota. Ella entra muy contenta, a los animales no se les engaña. La llevo siempre allí y la cuidan con cariño. Son estupendos todos. Un 10

Captura

Dr. Jaume Lerma.

Nino está feliz de ir. Muy recomendable!!!.

Captura

Esther Alonso.

Muy contenta de haber dejado a Toby una vez más en esta residencia. Sin duda la recomiendo y nosotros volvemos seguro!! Lo han cuidado como un rey🙂

Captura

Elena BG

Muy contentos de cómo han cuidado a Ringo y a Gary. Contratamos el servicio de guardería de día y los colaboradores que nos atendieron fueron muy amables en todo momento: en particular, tuvieron en cuenta las necesidades de Ringo para que se acostumbrara al lugar y al resto de perros que estaban allí, ya que es un perro poco sociable y desconfiado.

Las instalaciones están muy bien organizadas y adaptadas para que jueguen libremente los perritos y para que disfruten en diferentes amplios compartimentos vallados y con césped.

 
 
Captura

Patricia Clavijo

Instalaciones muy correctas, los peludos se ven muy contentos y tienen mucho espacio para correr. La persona que nos enseñó el sitio se nota que disfruta mucho, tiene vocación por lo que hace y eso se nota. Reservamos para este verano, así que volveremos a puntuar nuestra experiencia ya como clientes y no solo como visitantes

 
 
Captura

Chantal Gutierrez

Me costó renunciar por unos días a la compañía de mi amigo peludo, pero sin duda estuvo bien cuidado, en un entorno privilegiado y socializando con otros canes. En fin, sus vacaciones bien merecidas. La atención me ha parecido profesional y pendiente de tus necesidades y las del perro. Gracias! 🙂

Captura

Yamila Cochetti

Super agradecidos ♥️del trato con Toby! Muy recomendables!

Preguntes més Freqüents

25€/nit tota la temporada

Sí, disposem del servei, per un cost de 20€/dia.

Sí, en camps de socialització, i durant aquestes hores a la caseta 13-15h (13-16h), (19-7/8 am.) depenent de l’horari solar i les temperatures.

Sí, tret que el propietari ens digui que volen estar sols.

No hi ha webcams al centre, però si es fa la petició s’envien vídeos diàriament del teu gosset.

De dilluns a dissabte estem oberts per entrades i recollides de 9h a 13h, i de 16h a 19h

El diumenge estem oberts de les 10 a les 14h.

Últimes notícies

Què és una residència canina?

Què és una residència canina?

Què és una residència Canina? Una residència canina és una residència per a gossos per deixar-los quan els seus propietaris o família se’n van de vacances o treballen. Normalment tenen zones exteriors o interiors. Moltes de les residències tenen zones separades per a gossos petits i grans, així com una zones de bany. Algunes també …

Classes grupals

Classes grupals

!Classes grupales! ¿Tu perro te saca a pasear? ¿Tira mucho de la correa? ¿Cuándo le llamas, no te responde? En la reserva podemos ayudarte a mejorar su comportamiento. Ofrecemos clases de adiestramiento canino grupal con grupos reducidos, para enfocarnos en las particularidades de cada uno. Dónde aprenderán a socializar y disfrutar de la compañía de …

RAONS PER ADOPTAR UN GOS

RAONS PER ADOPTAR UN GOS

RAZONES PARA ADOPTAR UN PERRO Cada año, miles de perros son abandonados y terminan en refugios. Adoptando en lugar de comprar, se ayuda a reducir la sobrepoblación de perros en refugios y a darles un hogar. Por ello, te damos 4 motivos por los que adoptar es la mejor opción.   1. Estarás salvando una …

   En la Reserva tenemos un personal altamente cualificado con gran experiencia en el departamento de belleza y peluquería,
  que ofrece un trato personalizado a horas convenidas.

  +34 629 10 06 24
  info@lareserva.com